BBL'ers / Leerling Monteurs

Vacature BBL'ers / Leerling Monteurs

Abemec, onderdeel van het Duitse BayWa, is een importerende dealer van tractoren, multipurpose machines en landbouwwerktuigen. Specialisme van Abemec is landbouwmechanisatie op het boerenerf. Tot de primaire doelgroep behoren agrariërs, loonwerkers – zowel in het agrarisch bedrijf als ook in de bouw - en landschapsbewerkers zoals gemeenten en waterschappen. Naast verkoop van tractoren, machines en werktuigen heeft Abemec als andere belangrijke activiteiten het verlenen van service en uitvoeren van reparaties en onderhoud.Abemec is actief in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Groningen. Wij hebben ruim 200 werknemers in dienst waaronder ruim 120 servicemonteurs, werkzaam vanuit 17 werkplaatsen in de regio. Abemec heeft een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn, mobiele servicewagens, een 24-uurs storingsdienst en een professioneel occasioncentrum.


Voor diverse vestigingen van Abemec zoeken wij gemotiveerde:


BBL-ERS

Niveau 2 – 3 – 4

De opleiding binnen Abemec Academy vindt plaats op een van onze vestigingen in Brabant. Je werkt 4 dagen en volgt 1 dag een opleiding richting landbouwmechanisatie. Je gaat op volle toeren meedraaien binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Afhankelijk van de grote van de vestiging werken er meerder BBL-ers. Daarnaast word je via onze eigen Abemec Academy verder opgeleid in onze merken. Tegen het einde van de BBL-periode besluiten of we je een vaste baan aanbieden of dat je wellicht nog een hoger niveau via Abemec kunt volgen. Uiteraard word je tijdens je BBL-periode begeleid door een ervaren praktijkbegeleider.


Functie-eisen

  • Je hebt je ingeschreven (of bent van plan je in te schrijven) voor een BBL-traject in de landbouwmechanisatie.
  • Je beschikt over de volgende kenmerken; Zelfstandig, meedenkend, enthousiast, leergierig, initiatiefrijk, extravert en ondernemend.


Arbeidsvoorwaarden

  • Wij bieden een boeiende en gevarieerde BBL-periode in een groeiende en ambitieuze onderneming.
  • BBL-vergoeding op basis van de CAO Klein metaal
  • Vergoeding van boekengeld
  • Bijdrage in de reiskosten naar school


Contactinfo en procedure:

Direct solliciteren? Klik dan op de solliciteer button en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!


Voor meer informatie; neem contact op met Theo van Uden op telefoonnummer 0413-38 28 27

Ken je iemand die geschikt is of geïnteresseerd zou kunnen zijn, schroom dan niet om deze vacature te delen via e-mail of Social Media.

Abemec werft zelf voor deze vacature. Kandidaten van externe bureaus worden niet in behandeling genomen.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
06-11-2017
Standplaats
Alle vestigingen
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
Abemec, Landbouw, BBL'er, Leerling Monteur
Branche
Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Abemec, Landbouw, BBL'er, Leerling Monteur